Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini setiap hari melalui email dan melanggan Pelesit Selatan blog. Percuma je!

Delivered by FeedBurner

Sehati sejiwa 不 Laju motoku laju, meluncur tanpa rasa penat



Sehati sejiwa 不 Laju motoku laju, meluncur tanpa rasa penat . Ramai² abang y15 tu nk kemana. Dasyat geng ni kirim salam kat diorang. Diharap kerajaan meluluskan cara pemanduan macam ni untuk pengguna motosikal. Y15 sekarang dh jadi fenomena la kan, dh la hensem...laju gak tu.

Untuk lebih banyak video menarik setiap hari sila subscribe channel youtube kami https://www.youtube.com/c/PelesitSelatan dan layari juga blog kami di http://pelesitselatan.blogspot.com

No comments:

Post a Comment