Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini setiap hari melalui email dan melanggan Pelesit Selatan blog. Percuma je!

Delivered by FeedBurner

BETUL KE? Motosikal boleh meletup kalau ada api dekat tank !!BETUL KE? Motosikal boleh meletup kalau ada api dekat tank !!

Sebenarnye bro ni nak kondem pada sape yang ckp moto kalau ade api dekat tank boleh meletop..itu dia panas nk bt video pastu dia ltk dkt fb mne yg kondem dia..lepas tu ada orang cakap minyak skit baru boleh meletup tu pun dia dh buat video kedua...cer tengok sampai habis..

Korang berani? Bakar minyak dalam motosikal, tengok api elok je keluar nak masak Meggi ke jerang air pun boleh !! Cuba la try test pada moto korang ape yang dia lakukan nie, superbike takde orang try lagi haha ? Silap haribulan terbakar sebiji moto admin tak jamin kui3.

Kredit : Semangat Berjuang

Untuk lebih banyak video menarik setiap hari sila subscribe channel youtube kami https://www.youtube.com/c/PelesitSelatan dan layari juga blog kami di http://pelesitselatan.blogspot.com

No comments:

Post a Comment